Support
Bug tracker

Report here any strange behavior of the software, and provide feed-back on beta versions

 TopicPosterRepliesViewsLast post
Image title and smileys [Integrated]

100%
fw_crocodile01,379

edited by Emily Alice on Sep. 5 2016 at 10:42 am GMT

8.3 and 8.5 setup problem (memory limit ?) [Solved]

80%
N1ckR01,175

edited by Christian on Sep. 4 2009 at 03:36 pm GMT

Can no longer "Co-Browse" in associate mode [Integrated]
Perhaps I'm just blind, but that option seems to have disappeared. it was incredibly useful, i miss it already.
100%
ansteyER01,064

edited by Christian on Sep. 4 2009 at 03:27 pm GMT

LDAP user authentication?
authenticate users using LDAP
TheAlchemist04,227

commented by Bernard Paques on Feb. 24 2009 at 08:21 pm GMT

Content?

0%
Borg Petri0975

commented by Borg Petri on Feb. 24 2009 at 09:45 am GMT

Error 28? [Cancelled]

100%

Error 28

Borg Petri01,143

commented by Bernard Paques on Feb. 23 2009 at 11:23 pm GMT

Tabs? [Cancelled]

100%
Borg Petri01,035

edited by Bernard Paques on Feb. 23 2009 at 11:21 pm GMT

Stats [Solved]

100%
Borg Petri01,110

edited by Bernard Paques on Feb. 23 2009 at 11:19 pm GMT

Security alert!
Please fix your site as soon as possible
0%

Hacking Security

Bernard Paques0944

edited by Bernard Paques on Feb. 17 2009 at 11:42 pm GMT

Privacy of uploaded file not honered + solution [Integrated]
Members are allow to detach and update in contrary what is checked at in /users/configure.php ->tab 'submission', Files is set
100%
vincent01,282

edited by Bernard on Sep. 8 2008 at 08:24 pm GMT

FCKEditor in IE on Vista [Integrated]
The editting box does now show up. Members can not find the box to comment or edit stories using FCKeditor.
100%
ansteyer01,774

commented by vincent on Sep. 4 2008 at 10:39 am GMT

Incorrect Languages [Solved]

100%
NickR01,449

edited by Bernard on Sep. 2 2008 at 11:18 pm GMT

Forms
When I try to add a form, it actually adds it -- though I can't seem to edit it properly. (I went through with the test) I can't seem to delete or view the form either. This is immediately after creating it. The "View Updated Form" link is bad. If I go to the form page and see the list of forms the links are bad from there as well.
0%
ansteyER0989

commented by Bernard on Sep. 2 2008 at 11:17 pm GMT

Encrypted Subjects
Forsome reasons since I upgraded emails from the site are sending with encrypted subject lines.
0%
ansteyER0968

commented by Bernard on Sep. 2 2008 at 11:16 pm GMT

TinyMCE stopped working
TextArea editor now loads instead of TinyMCE
0%
ansteyER0941

commented by Bernard on Sep. 2 2008 at 11:12 pm GMT

Newsletters completely broken [Solved]
It just goes to a blank white page when i try to create a newsletter. Help, i need this feature!
100%
ansteyER0876

commented by ansteyER on Aug. 26 2008 at 01:01 pm GMT

Private Messages
Stopped working when i upgraded to 8.5. Now no one has permission to do it.
0%
ansteyER0924

commented by Bernard on Aug. 26 2008 at 08:09 am GMT

on the users page [Solved]
the pagination on the bottom is giving bad links.
100%
ansteyER0826

commented by Bernard on Aug. 26 2008 at 08:04 am GMT

Invites Not Working 8.6beta30.6
I know you are aware, just documenting the problem.
0%
ansteyer0969

edited by Bernard on Aug. 24 2008 at 09:31 pm GMT

section title change problem 8.6beta30 [Integrated]
We had 2 sections within a parent section that, after the 'title' was changed, showed up as the old title on the parent.
100%
ansteyer0941

edited by Bernard on Aug. 24 2008 at 09:27 pm GMT

Comment Editing Problem [Solved]
Members can no longer edit their own comment, it gives them a 'you don't have permission' error.
80%
ansteyER0949

edited by Bernard on Aug. 24 2008 at 09:24 pm GMT

Email from site stoped working
My site is not sending any email at all
0%
ansteyER0779

commented by Bernard on Aug. 24 2008 at 09:22 pm GMT

Subforums not showing up after creating them with the content assistant 8.6beta30.31
YACS version 8.6beta30.31 (zip) 4.64 Mbytes, 23,960 downloads. Edited by Bernard on Aug. 1
0%
FoWL0747

commented by Bernard on Aug. 24 2008 at 09:12 pm GMT

/articles/edit.php [Solved]
i had to go back a version from r12 to just 8.6.31
80%
ansteyER01,196

edited by Bernard on Aug. 24 2008 at 08:58 pm GMT

Updates
I haven't been able to use the update from within the control panel for a while now. It throws errors for many files and stops.
0%
ansteyER0933

commented by bernard on Jul. 7 2008 at 09:07 pm GMT

Private Messaging
"Impossible to send your message to [membername]" Is the messages i get now when i try to use the private message.
0%
ansteyER0939

edited by ansteyER on June 29 2008 at 04:29 pm GMT

Security Problem with Comments - Need Fix Asap
Comments on Associate only threads are exposed by the search engine.
0%
ansteyER02,170

commented by dobliu on June 22 2008 at 04:25 pm GMT

Google Maps No longer Centered [Integrated]
It seems like the google maps are loading in off-center, with the point of reference out of the field of view, and half of the visible map grayed out.
100%
ansteyER01,089

edited by Bernard on June 20 2008 at 10:18 pm GMT

SECURITY ALERT [Integrated]
Please remove script links/trackback.php manually from your server
100%
Bernard01,360

edited by Bernard on June 14 2008 at 09:38 pm GMT

Load Time on Aggregate Pages [Integrated]
I've consistently had load times in the 15-30 second range on several pages.
100%
ansteyER0927

edited by Bernard on June 14 2008 at 09:34 pm GMT

discussion forum links [Integrated]
Several of my members are complaining of this, I believe both were using firefox. I think It has also happened to me but I figured it was just me.
100%
ansteyER0985

edited by Bernard on June 14 2008 at 08:55 pm GMT

Allow duplicate links in RSS feeds ? [Integrated]

100%
NickR01,333

edited by Christian on June 9 2008 at 12:36 pm GMT

Rendering problem on yacs.com [Integrated]
Sometimes parts of the comments are not shown
100%
Lasares01,041

edited by Christian on June 9 2008 at 12:13 pm GMT

Rendering problem with news's articles section and first page. [Integrated]

100%
fw_crocodile01,596

edited by Christian on June 9 2008 at 12:11 pm GMT

permission problem? [Integrated]
Editor cannot post an image
100%
fw_crocodile01,178

edited by Christian on June 9 2008 at 12:07 pm GMT

Rendering Problem [Solved]

80%

Bug

William Koch0907

commented by William Koch on May 24 2008 at 01:36 pm GMT

Comment bug in IE [Solved]
Several members have complained that they can not post comments when using IE.
80%
ansteyER01,168

edited by Bernard on Apr. 10 2008 at 09:24 pm GMT

Minify.php error [Solved]
Firefox with firebug is reporting an error at line 210 of the minify.php -- this might be due to the include_cache_browser_minify.js I have running from earlier version? I dont' know. But wanted you clued in.
100%
ansteyER0981

edited by Bernard on Apr. 9 2008 at 10:25 pm GMT

My Profile not working remotely [Solved]
my profile not working
100%
Digiorb01,007

edited by Bernard on Apr. 9 2008 at 10:01 pm GMT

database error [Cancelled]
I get this error sometimes...
100%
Digiorb0886

edited by Bernard on Apr. 9 2008 at 09:54 pm GMT

Major Problems with upgrade. [Integrated]
First of all, it looks great. and 99% works. BUT, the things that don't... well, it's a problem.
100%
ansteyER01,374

commented by N1ckR on Apr. 9 2008 at 08:29 pm GMT

Site email not working [Solved]
php is sending mail. (verified with a very simple mailtest.php script) this is definitely either a problem in my settings or with the code.
100%
ansteyER01,063

commented by Bernard on Apr. 3 2008 at 10:42 pm GMT

Timestamps
I just noticed that all my time stamps were weird. They were off by 5hrs from the server time. (EDT) The opposite way from GMT. so.. 10hrs off GMT.
0%
ansteyER0820

commented by Bernard on Apr. 3 2008 at 10:40 pm GMT

TinyMCE Bug in YACS
Very small bug, but i noticed that the 'justify' text does not work.
0%
ansteyER0987

commented by dobliu on Mar. 7 2008 at 09:10 pm GMT

Bad link on aggregage pages [Integrated]
/comments/index.php and /article/index.php are generating bad links for sub-links.
100%
ansteyER01,008

edited by Bernard on Mar. 6 2008 at 11:02 pm GMT

Another IE 6 bug
2 members using IE 6 noticed that they could not get to the third page of comments under and article.
0%
ansteyER01,038

commented by Bernard on Feb. 19 2008 at 11:24 pm GMT

user validation Pretty url not working [Solved]

80%
NickR0713

edited by Bernard on Feb. 17 2008 at 10:39 pm GMT

Javascript error Nicetitle
I've been getting this error message consistenly in firebug.
0%
ansteyER0972

commented by ansteyER on Feb. 17 2008 at 10:22 pm GMT

Edit problems
Edit Problems
0%
Netscype0968

commented by Bernard on Feb. 17 2008 at 09:57 pm GMT

Error Message
I have been getting this error consistently in firebug when i look at my site.
0%
ansteyER01,022

commented by Bernard on Feb. 10 2008 at 10:51 pm GMT